top of page

Waarvoor kan je bij Kris terecht ?

native flut.jpg

CrissCross - Eye Am Sounds 

Ik organiseer soundsessies hier thuis in de tuin bij mooi weer en anders overdekt  in het meditatie huisje, in groep of individueel. Sinds kort ga ik ook op vraag op locatie. Co-creaties zijn eveneens mogelijk.

 

Eye Am Sounds is een klankenreis, waar eerst een meditatie of dans er voor zorgt dat jullie aankomen. Een eerste rust ervaren, los van de buitenwereld. Nadien vertrekken we al liggend op reis. Alle instrumenten zullen passeren in willekeurige volgorde. Je wordt ondergedompeld in een bad van geluiden en trillingen. Er is geen tijd, alleen jouw eigen tijd. Je komt terug bij jezelf. Jouw innerlijke vrede.

Mijn Sounds brengen je in beweging, het is zo, het kan alle kanten opgaan, je wordt geraakt, een lach, een traan, je danst, je spreekt, er is stilte. Kortom, het brengt verlichting, het geneest.

Ten slotte is er een afsluitmoment waar ervaringen en intenties gedeeld kunnen worden, al dan niet rond het vuur, in alle vrijheid en veiligheid.

kris drum.jpg

De kracht van klankschalen 

 

Elke klank heeft zijn eigen trilling en past in het geheel.Elke trilling raakt het lichaam, net zoals de golfjes in cirkels  op het water als je een steen gooit. Ditzelfde effect ontstaat in ons lichaam, wat immers gemiddeld uit 70 % water bestaat.

Klankschalen in het bijzonder produceren een rijke verscheidenheid aan grondtonen en boventonen. Deze tonen veroorzaken alfagolven in de hersenen, waardoor ze onmiddellijk ontspannen en kalm zijn. Het denken wordt vertraagd en als je lang genoeg op het geluid focust, kun je gemakkelijker een meditatieve staat binnengaan.

De harmoniserende klanken bij het aanslaan van de schalen, vibreren door het hele lichaam. Het luisteren naar de klanken leidt als vanzelf tot het ervaren van innerlijke stilte en rust.

 

Hoe meer je geest zich in deze zeer ontspannen alpha-golftoestand bevindt, hoe meer het lichaam loslaat en genezing kan ontvangen via de frequenties. Het geluid reist als het ware in het lichaam, zonder enige weerstand. Je bent even losgekoppeld van de buitenwereld, je komt in het hier en nu, zonder enig tijdsbesef. Je komt tot bij je innerlijke zelf.

De kracht van mijn begeleiders 
Heel belangrijk in mijn verhaal, zijn voor mij ook mijn drie bijzondere begeleiders, die mij tijdens mijn energetische reis hebben gesteund en beschermd :

 

Als eerste mijn krachtdier de olifant, het grootste zoogdier op aarde, wijs en zorgzaam. De olifant heeft mij geleerd om in mijn kracht te staan, met 4 stevige poten op Moeder Aarde. Andere positieve krachten zijn trouw, geduld en zorgzaam.

De slurf omhoog gericht symboliseert geluk en het behoud van je eigen energie.

Dankzij de olifant, krijg ik de kans om mijn idealen te verwezenlijken en die van anderen. Dankjewel olifant voor jouw oerwijsheid en oerkracht.

 

Mijn tweede reisgenoot is Ganesha, de God van kennis en wijsheid. Hij heeft mij vooral geholpen bij het aanvaarden van obstakels, voornamelijk uit mijn verleden. Zij blokkeren vandaag niet langer mijn pad van groei en bewustwording. Dankjewel Ganesha voor jouw aanwezigheid.

 

Recent is de aanwezigheid van Jezus mij bevestigd geworden. Mijn zielsverlangen gaat terug naar het uitdragen van de pure zuivere boodschap van Licht en Liefde, net zoals Jezus. Het rustpunt voelen in jezelf. Je hart laten overlopen van vrede, harmonie en vrijheid. Dat is mijn boodschap vanuit het hart, voor elk van ons, dankjewel Jezus.

 

'God is a frequency that exists within you...     Tune in'

Afbeelding2.jpg
klankschalen.jpg

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.

Robb Walters

bottom of page