top of page

Retourbeleid

RUILEN & RETOURNEREN

 

Heeft u uw bestelling ontvangen, en wilt u iets terugsturen en/of ruilen? 

Geen enkel punt, vraag dan binnen 10 dagen na ontvangst van uw bestelling een retournummer aan bij de klantenservice.

Dit doe je door een mail te sturen naar info@criss-cross.eu

 

ZICHTTERMIJN VAN 10 DAGEN

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het artikel / de artikelen tien (10) dagen op zicht. Wanneer u niet tevreden bent over een artikel, kunt u het binnen deze zichttermijn ruilen of retour sturen. Als u een retournummer heeft ontvangen, dient u het artikel / de artikelen binnen tien (10) dagen aan ons terug te sturen.

 

RUILEN

Indien u één of meerdere artikelen wilt ruilen voor een andere maat, dan kunt u een omruiling aanvragen via info@criss-cross.eu

 

RETOURNEREN

Om een artikel te retourneren, moet u altijd in het bezit zijn van een retournummer. Dit nummer kunt u via info@criss-cross.eu aanvragen. Wanneer u een retournummer heeft ontvangen, heeft u tien (10) dagen de tijd om het artikel aan ons terug te sturen. De kosten voor het terugsturen van artikelen zijn voor uw eigen rekening. Kies altijd voor een erkende pakjesdienst, dan ontvangt u namelijk een verzendbewijs en is uw pakket altijd traceerbaar via track & trace.

 

BINNEN 14 DAGEN UW GELD TERUG

Na ontvangst van uw retour in goede orde, ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag van uw retour terug op uw rekening (verzendkosten worden niet vergoed). Terugbetaling vindt automatisch via de rekening / betaalmethode waarmee de originele betaling is gedaan. 

 

VOORWAARDEN

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

  • De zending dient voldoende gefrankeerd én van een geldig retournummer voorzien te zijn. Wij raden u aan om uw retour altijd als postpakket te versturen.

  • Het artikel dient / de artikelen dienen in degelijke verpakking retour worden gestuurd. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn. 

  • Het artikel dient / de artikelen dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen

 

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender. Er wordt geen terugbetaling voorzien.

Winkelbeleid: Winkelbeleid
bottom of page