top of page

Bloemenlezing

Op 11/07 om 14u00 organiseren we een nieuwe BLOEMENLEZING 💐 Een groep van 15 personen gingen jullie vooraf en waren diep geraakt, vol lof en enthousiasme 💛 Je leest hun getuigenissen wat lager.

Voor meer info rond deze Bloemlezing en andere workshops, verwijs ik graag naar ons volgend event op onze website en social media.

Tot binnenkort 💛


Eerst een woordje extra uitleg

(in het Engels klinkt t zoveel beter!!)

The practice of Flower Reading is a wonderful way to experience the energetic connections shared by all human beings, and I’ve been gifted with the ability to connect to this energy within a flower. Participants choose their own blossom and through it’s shape, color, smell and it’s natural habitat, I am able to gain profound insight into the life of the person.

Together, we will explore your path and begin to help heal any spiritual imbalances within you. The entire experience is very nurturing and most often culminates in a sort of mental “awakening”.

Enkele Getuigenissen

Getuigenis van Greta :

Met dit uitbundige boeket

is vandaag voor mij de toon gezet.

Het boeket heeft voor mij mogen spreken

het ging als vanzelf, dat was een goed teken. Het heeft mij in mijn ‘essentie’ geraakten wat ik nodig had duidelijk gemaakt.

Zo dankbaar voor de lieve mensen die mij namiddag hebben omgeven

en de prachtige tuin waar ik mezelf mocht zijn en ‘mijn waarheid’ mocht voelen en beleven. Het was effe vertoeven in een heel aards paradijs van Agna Robijns, Kris Daniels en olv Andrea Putzeys 🙏💐


Getuigenis van een deelnemer

Synchroniciteit: Als de plek, de mensen, de bloemen samen werken. Tijdens deze namiddag met Bloem mocht ik ervaren dat ik deel ben van een veel groter geheel. De integere aanpak van Bloem maakte mediumschap menselijk.

Getuigenis van een deelnemer

Goedemorgen lieve dames. Ik heb bewust wat gewacht om mijn ervaring te delen, om te zien wat er ook nadien gebeurde bij mezelf.

Ik vond het een zalige plek ( bedankt Agna ) en een magische ervaring die we samen mochten deelden. Het gevoel dat we elkaars energie ervaarde en hieruit ook onze lessen mee kregen was zeer waardevol. De kracht die jezelf deelde in de les naar de ander. Ik heb genoten om terug geroepen te worden naar de kracht in mezelf. Die les neem ik mee om weer bij mezelf te komen.

Dank u allen... zeker ook Bloem, @Agna Robijns en @Andrea Putzeys

Ik ben terug veel rustiger en bij mezelf en dit mede dank aan deze ervaring. 🌹


Getuigenis van een deelnemer

Lieve allemaal, wat ik nog zei tegen Bloem vóór ik vertrok, ik voel opnieuw de energie binnen mezelf stromen, maar dan in het bijzonder naar mezelf toe 💞 Alsof mijn Duracelleke geen contact maakte omdat het omgekeerd zat en deze namiddag precies weer juist gezet werd... zoiets in elk geval. Waarvoor grooooote dankbaarheid aan Bloem zelf natuurlijk, voor het delen van haar kostbare inzichten, aan Andrea voor het zalige initiatief, aan Agna, voor de wonderlijke setting en aan jullie allen om de perfecte veilige omgeving geweest te zijn. Het zindert allemaal nog lekker na...Getuigenis van een deelnemer

Dagboek van een geluksv(l)inder 14 juni 2020 - Over de Bloemlezing van gisteren.

Tuurlijk wil ik erover vertellen!!! Er is geen tegenhouden aan!!!!! 💥💥💥

....

Ik was de vierde persoon om aan de beurt te komen en tegen die tijd had Bloem al zoveel rake dingen gezegd over de anderen #boenkerop dat ze mijn vertrouwen, mijn fascinatie & mijn verwondering wegdroeg ✨💛✨


Ik weet hoe het is om informatie ‘door te krijgen’. Ik weet echter ook dat niet iedereen dezelfde informatie doorkrijgt dus ik was benieuwd naar wat via haar voor mij wou passeren.

Als ik drie elementen moet halen uit wat ze allemaal zei, dan zijn het deze:

- Ze sprak over 3 duidelijke projecten en gebruikte daarbij de metafoor van een pijl. Vooral die pijl deed het ‘em want het is een metafoor die ik ook zelf heel vaak gebruik.

- Bloem vermeldde nadrukkelijk de enorme steun die ik heb aan deze en aan gene zijde en ik leerde haar vervolgens een nieuw woord: Pronoia (The belief that the Universe is conspiring in your favor) want zo voel ik het effectief aan nl. the Universe itself has got my back #ruggesteun

- Liefde maakt ZIEND #slotconclusie 💜


Er was veel meer. Zij zei dingen. Ik zei dingen. De anderen vulden hier & daar aan. Twintig minuten lang.

Ik zou achteraf deze evaluatie sturen:

“Bloem vertegenwoordigt een heel lichte & zuivere energie. Zo bijzonder hoe ze via een boeket kan intunen op iemands persoonlijk verhaal.


Voor mij was de bloemlezing dan ook een ‘helende’ ervaring ✨

Mede dankzij de spiegels van de andere deelnemers trouwens. Wat. Een. Fijne. Groep. Zoooooveeeeel levenservaring bij de deelnemers en daar plukte mijn inziens eenieder de vruchten van.


Ook de gastvrijheid van Agna & Kris en hun machtige tuin kleurden de namiddag.

Dito voor het enthousiasme en de zachtheid van Andrea. Oprecht heel dankbaar hiervoor 🙏🏼”

In het begin vroeg Bloem om even te aarden, te verstillen en naar binnen te keren.


Ik kreeg een beeld dat er alsnog een ketting rond mijn hart zat. Met een paddenslot. Dat slot was echter open dus ik kreeg het vlot los in mijn verbeelding. Instant zette mijn hart zich verder uit. De uitdrukking “de broeksriem aanhalen” popt nu op. Dat is dus hartelijk verleden tijd 💗


Op het einde van de workshop liet Bloem ons iets gelijkaardigs doen. Even opnieuw naar binnen keren met een specifieke vraag in het achterhoofd en vervolgens mochten we enkele kaartjes trekken.


Het beeld van mijn hart was ondertussen bijgestuurd. Het bleek nu 2 grote vleugels te hebben die het om zichzelf sloeg. Een hartverwarmend beeld.


En toen waren er nog de kaartjes.

Het eerste verwees naar mijn inspiratie/intuïtie, het tweede liet mij weten dat mijn gebeden verhoord waren en het derde vind je hieronder ...


Ik ben ik en jij bent jij.

BeYOUtiful dus (en bovendien een perfecte brug naar mijn dagboekfragment van gisterenochtend)


Tot slot nog dit ...

(Ik spring enigszins van de hak op de tak maar ik vertrouw erop dat jullie wel kunnen volgen 🤷‍♀️😃)


Bloem insinueerde op een bepaald moment dat ik alsnog enkele bloemen uit de tuin zou plukken. De indruk die ik daarbij kreeg was ook veelzeggend. Er popte een boeket menselijke bloemen op, bestaande uit de andere deelnemers. Ook blijmakend. Elke mens die ik ontmoet, kleurt mij. Ik vind dat een rijkelijke conclusie.


Echt een fijn gezelschap gisteren!!

Om maar te zeggen dat het een memorabele namiddag was!! 🍀🍀🍀 #luckyme

🌹🌹🌹

Mocht je interesse hebben om dit ook eens mee te maken, kan je altijd eens aankloppen bij Kris en Agna van Crisscrossconceptstore. Ik hoorde gisteren bij afscheid dat ze heel wat leuke plannen hebben en mogelijk behoort een nieuwe bloemlezing ook tot de opties. Check gerust hun website 🙌

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page