Over ons

Onze achtergrond

CrissCross is niet toevallig ontstaan, maar zeer bewust na het doormaken van een persoonlijk bewustwordingsproces. Sindsdien zien we kwetsbaarheid als een kracht en fouten als een kans voor groei.   Bij ons gaat ziel en zakelijkheid hand in hand.  We ondernemen vanuit het hart, nemen beslissingen vanuit intuïtie en willen inzetten op verbinding in plaats van concurrentie.  We willen onszelf zijn en onszelf laten zien, we willen leven naar onze eigen waarden en zeggen stop tegen de RatRace.  

Deze Way of Living willen we graag doorgeven aan onze 3 kinderen Celline, Kato en Jeroen die ons concept mee dragen en ondersteunen.


We willen iedereen bedanken die ons de laatste 2 jaar heeft geholpen met dit proces, zij die ons ondersteund en gestimuleerd hebben om terug connectie te maken met onszelf om van daaruit deze sprong te durven wagen. We danken alle nieuwe mensen die op ons pad gekomen zijn en nog zullen komen… 


En voor ik t vergeet, wij zijn Kris en Agna, twee 45- plussers, een bankier en een jobcoach met een voorliefde voor alles wat mooi is!

 
 
PHOTO-2020-01-25-21-28-48.jpg

Waarom CrissCross

Met CrissCross willen we een originele en aansprekende conceptstore ontwikkelen voor jongeren en volwassenen.  Onze slogan is heel bewust gekozen : F*ck Normality, just be yourself and enjoy life!

Buiten alle normen is immers alles normaal, alleen anders dan de rest.  We roepen op om - ondanks de druk van de maatschappij - terug verbinding te maken met je eigen natuur en van daaruit te leven en te zijn  “Stay in your own Magic”.


In onze conceptstore verzamelen we naast een hippe kledinglijn uit Napoli, eerlijke, duurzame en unieke producten, gecreëerd met respect voor de ambacht en de vakman en met steeds een sterk persoonlijke verhaal. 

 

Onze ontmoetingen

Onze partners zijn we niet zomaar tegengekomen, sommigen van hen logeren al jaren in mijn portemonnee als naamkaartje, anderen ontmoeten we op vakantie in Napoli, op kunstmarkten, op het Happynezfestival, op Merwt, online, … 
We zijn er vast van overtuigd dat mensen altijd om een reden op je pad komen, sommigen voor altijd, anderen maar voor heel even. 
Het zijn geen gewone leveranciers, maar mensen met een passie, met vakkennis, met een verbinding, een verbinding met hun product en met ons, vrienden! 
En vrienden maken nieuwe vrienden, en zo groeit ons verhaal elke dag…in vertrouwen!

PHOTO-2020-01-25-21-28-48 2.jpg