top of page

do 20 feb

|

CrissCross | Conceptstore

!!!VOLZET !!! The Amazon Forest : 'A Love Story’

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
!!!VOLZET !!!  The Amazon Forest : 'A Love Story’
!!!VOLZET !!!  The Amazon Forest : 'A Love Story’

Tijd en locatie

20 feb 2020 20:00

CrissCross | Conceptstore, Thonissenlaan 82, 3500 Hasselt, België

Gasten

Over het evenement

The Amazon Forest : 'A Love Story'

Bart Comigo reisde 9 maal naar het Amazonewoud waar hij verliefd werd op het Regenwoud maar vooral op haar bewoners. Hij bezocht verscheidene inheemse stammen en voelde zich gepriviligeerd om opgenomen te worden als een familielid. In deze lezing wil hij je graag laten kennismaken met het woud en haar magische geheimen, de verbondenheid en de liefde van de indianen met Moeder Aarde en de boodschap van Vrede, Liefde en de diepe verbinding met leven die ze nu genoodzaakt zien om met de rest van de wereld te delen. Een persoonlijk liefdesverhaal in woord, beeld en muziek van Comigo en van vrienden indianen. A Love Story.

Art(ists) for the Rainforest Begin 2019 is met hulp van stichting Picaflores.org een initiatief gestart om het bewustzijn voor het Amazone regenwoud te vergroten langs de weg van de kunst. De kunst is geworteld in de tribale volken van de Amazone.

Programma : Deuren open op 20.02.20 om 20.02 Welkomstwoord door Kris en Agna van CrissCross Conceptstore Lezing en muziek door Bart Scholts Comigo. Opening expositie Art(ists) for the Rainforest       door Juan Pablo Mogelijkheid tot drankje achteraf Eindtijd : rond 22u30 Iedereen Welkom ❤️🌴🐍

Tickets

  • The Amazon Forest : 'A Love St

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page