top of page
koppel zee zomer.jpg

We zijn Agna Robijns en Kris Daniels, 28 jaar geleden kwamen we mekaar als studenten tegen in de Vilicus in Diepenbeek, lekker gek en  speels en - weliswaar pas ná een tijdje smoorverliefd –  (ik had immers geleerd om niet té snel toe te geven aan avances)  .

25 jaar geleden stapten we in het huwelijksbootje, een kwart leven samen, maar nog steeds delen we lief (en ja hoor, soms ook leed) en zien we mekaar nog steeds even graag, en misschien zelfs liever.  In 1997 werden we voor het eerst mama en papa van Celline, de stap in het creëren van ons eigen systeem en nieuwe rol in ons leven. In 1999 wilde een zieltje geboren worden, maar besliste om terug te keren. Onlangs gaven we ons sterrenkindje de naam vermits ook hij systemisch recht heeft op zijn eigen plek in ons gezin. 
In 2001 kwam onze tweede dochter Kato op de wereld en 2002 zag onze zoon Jeroen het LevensLicht.  Nu we het zo terug neerschrijven, herbeleven we deze momenten opnieuw en ervaren we terug het wonder van het Leven! 

Het opvoeden en zien opgroeien van onze kinderen, een belangrijke en verRIJKende tijd van ons leven waar we volop genoten van ons prachtig gezin, een groot kader zonder al te veel strikte regels, waar ze zich als uniek individu konden ontwikkelen.  We genoten en leefden voluit, maar op de een of andere manier toch voor een groot stuk op wilskracht, waardoor keuzes zich opdrongen….en gemaakt werden….  

Sinds 2020 stapten we ook in een zakelijk partnerschap en werd CrissCross geboren. Op zoek naar Balans openden Kris en ik vanuit ons Hart op 02/02/2020 onze conceptstore CrissCross in hartje Hasselt.
Een platform voor creatievelingen, een prachtig concept met mooie mensen en dito verbindingen, zalige producten,… .  Een grote sprong, maar niet de juiste voor ons.  En Corona, zij bevestigde dit.

En zo begon onze Zoektocht die ondertussen een VINDtocht werd, vandaag is CrissCross een feit!

We hebben een plek gecreëerd voor verbinding met jezelf én andere gelijkgestemden.
We ontvangen je graag bij ons thuis in huiselijke sfeer of in onze natuurlijke tuin met meditatiehuisje.
We doen dit elk vanuit onze Eigen(wijs)Heid, op een manier volledig doorleefd en verankerd in onszelf.  

Agna zal je via diverse  tools en coaching technieken begeleiden om terug in je kracht te komen. 
Kris werkt via de helende kracht van Sounds.  
Ben je benieuwd naar meer, lees ons verhaal en wat we concreet voor jou kunnen betekenen. 

We ont-moeten je graag 

CrissCross: Welkom
CrissCross: Events
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
CrissCross: Instagram
bottom of page