top of page
agna zee zomer onbewerkt.jpg

Hoi

Mijn wereld bestaat uit diepte én kleur en ik ook ! 

Ik ben Oranje, GoudGeel, Bruin en Groen en sinds kort ook Lila.

Oranje staat voor Creativiteit en gevoeligheid, mijn pure Kern

Het Goudgele staat voor mijn Mannelijke Daadkracht, die ik aangeleerd heb in mijn opvoeding

Het Bruine staat symbool voor de patronen waar ik inzicht in kreeg en die ik durfde loslaten omdat het veilig voelde.

Dankzij Groen, de kleur van mijn Hart, kwam ik stap per stap terug bij mijn Kern en natuurlijk kompas. Zo ontdekte ik Lila/Violet, symbool voor mijn Bewustwordingsproces  (Spiritualiteit maar met een zeer stevige aarding). 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn Verhaal

In mijn 25 jaar loopbaan als jobCOACH bij LIVaanhetwerk, deed ik massa’s praktijkervaring op en heb ik ontzettend veel mensen terug in hun kracht kunnen zetten.  Hier heb ik mijn expertise van Coach kunnen ontwikkelen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Toch besef ik dat ik al die tijd op automatische piloot geleefd heb. Vanuit mijn hoofd en ratio alles bedacht en overdacht, alles gecontroleerd en gestuurd, geleefd in een rush zonder stil te staan en altijd maar door gaan, niet achterom kijken, niet voelen,… tot mijn lichaam er genoeg van had.  In 2019 ging mijn licht voor de eerste keer uit.  Maar ik was sterk, héél sterk (zo had ik het immers geleerd) en op wilskracht ging ik er opnieuw tegenaan weliswaar met wat tegengewicht van CrissCross. 

In oktober 2020 kwam ik letterlijk en figuurlijk tot stilstand door een auto-ongeval. Het universum had er duidelijk genoeg van dat ik tegen mijn natuur in bleef handelen én terecht! Wat ben ik blij met dit geschenk. 

Ik leerde mezelf kennen, ik maakte terug verbinding met mijn hart en  leerde van mezelf te houden, precies zoals ik was!  En ik investeerde in Mij, om op de eerste plaats inzicht te krijgen in mezelf en mijn obstakels, om te groeien in persoonlijke en spirituele ontwikkeling, om terug in mijn eigen Kracht te staan! 

Ik weet nu waarom ik hier op aarde ben en vooral wat mijn zielsmissie is.  Vanuit mijn kennis die ik opgebouwd heb in meer dan 25 jaar, mijn eigen recente ervaring en inzichten, de gevolgde opleidingen, cursussen én eigengemaakte tools én met mijn gevoel als leidraad is het mijn levenstaak om ook jou verder te helpen op jouw weg naar jouw LevensMissie, zodat ook jij terug met een Open Hart in het leven kan staan, helemaal klaar om (terug) jezelf te zijn en voluit te stralen!

Er is niets dat zo GOED voelt als ZIJN

wie je werkelijk BENT!

Wil jij dit ook voelen?

Ben jij er klaar voor?

Of twijfel je misschien nog…?

Wat denk je van een eerste kleine stap?

Scrol dan even dan naar onder voor mijn gegevens 

Ik  luister héél graag naar jou!!

IMG_4614.JPG
bottom of page